Vi söker montör samt mekaniker

Vi söker mekaniker

Vi söker en mekaniker och båtmontör som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten på alla Yamahas motorprodukter. I tjänsten ingår även montering av båtmotorer. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande i din arbetsroll, vilket ställer höga krav på god social kompetens samt professionalitet. Du ska ha god samarbetsförmåga och i många avseende vara vårt ansikte utåt.

Du bör ha en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som mekaniker. Du ska vara väl förtrogen med fordonsmodeller såsom snöskotrar, motorcyklar, mopeder, båtmotorer och fyrhjulingar. Du ska vara praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande och trivas med att jobba självständigt. B- körkort är ett krav.

Arbetet avser heltid. Tjänsten är tillsvidare, med provanställning.
Tillsättning är omgående eller så snart rätt kandidat hittats.
Frågor besvaras av My Hed.
Ansökan ska lämnas personligen till My H

Vi söker montör

Vi söker en montör som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med nymontering av på alla Yamahas motorprodukter. Även en del enklare servicearbeten kan förekomma. Du arbetar också en del med kundservice och kundbemötande i din arbetsroll, vilket ställer höga krav på god social kompetens samt professionalitet. Du ska ha god samarbetsförmåga.

Du ska vara väl förtrogen med fordonsmodeller såsom snöskotrar, motorcyklar, mopeder, båtmotorer och fyrhjulingar. Du ska vara praktiskt och teknisk lagd, noggrann och ansvarstagande och trivas med att jobba självständigt. B- körkort är ett krav.

Arbetet avser heltid. Tjänsten är tillsvidare, med provanställning.
Tillsättning är omgående eller så snart rätt kandidat hittats.
Frågor besvaras av My Hed.
Ansökan ska lämnas personligen till My Hed.
Kontakt
Yamaha Center - Luleå
Kräftgatan 4
973 34
Luleå
Öppettider

Butiken
Mån-Fre: 09.00-17.30
Lördagar och stängt: Stängt

Verkstaden

Mån-Fre: 09.00-17.30
Lördag och söndag: Stängt

 

Senaste nytt
Fler nyheter